moaekholm

Direktlänk till inlägg 6 december 2013

TÄNK EFTER.

Av Moa Ekholm - 6 december 2013 18:56

Hej.
Jag skriver inte saker på min blogg för uppmärksamhet, jag skriver av mig. Sure, är jävligt skönt att folk bryr sig osv, men jag gör det fan inte för uppmärksamhet, även om det verkar så. Jag får uppmärksamhet på tusen andra olika sätt, inte genom internet.
Jag skriver inte allt på bloggen, finns en massa saker ni inte vet, men fortsätt gärna kommentera sånna här kommentarer, men tänk efter.

Jag försöker inte få folk att må dåligt, men om du mår dåligt av texterna å shit, så verkar du ju ta åt dig, eller åtminstonde bry dig?

Har du problem med mina texter, bilder eller vad fan som helst som har med min blogg å göra, sluta läs? Ingen tvingar dig? Vill du inte se när det kommer ett nytt inlägg, ta bort mig på fb? Svårare än så är det fan inte, och har jag gjort nåt för att förtjäna att folk kallar mig 'bitch' elr ' idiot'? Har jag det? Isf vill jag gärna veta vad(:

Och jag gör jävligt mycket för att få upp mitt humör, tänka på andra saker, men som sagt, allt finns inte på bloggen, jag sitter inte å skriver en massa och sen inte gör nåt åt det, jag försöker ändra på mitt liv totalt, men är jävligt svårt.

 
 
Sarah

Sarah

6 december 2013 19:00

Så jävla omgona! Låt henne vara! Ni har inga aning om hur hon mår, tänk er vara henne så får ni en sån dum kommentar ni skriver till henne! INTE SÅ JÄVLA KUL VA? Nej precis ge er för i helvete! <3 :(

http://Idioter!

Moa Ekholm

6 december 2013 22:21

Tack vännen! Dom är rädda å anonyma oxå hahah, dom skulle inte våga ta nåt face2face iaf, så orka bry sig.

 
Ingen bild

Personen har rätt tyvärr

6 december 2013 19:51

På ett sätt sänker du folks "mood", är det väldigt kul och höra om självmord, och jag förstår inte hur du sprang utan att personalen jaga dig och leta efter dig...deras jobb är just att se till att du är under säkerhet.
På det enkla sätt som du delar med dig dina åsikter är faktiskt ett sätt att söka efter uppmärksamhet.

Moa Ekholm

6 december 2013 22:23

Sure, men ingen tvingar dig att läsa, om det står 'självmord' som rubrik, å ditt humör sänks, så läs det inte? Är det mitt fel att dom inte skötte sitt jobb? Nope, så skriv de till min personal å inte till mig(:
Ta det hur du vill, behöver ingen
uppmärksamhet via internet(:

Så jävla omogna kommentarer haha(:

 
Ingen bild

Orkar inte med dig seriöst...

8 december 2013 12:31

Varför jag påpekade att personalen inte sköte sitt jobb är just för att det är det största hålet i din historia... Jag tror inte att du verkligen sprang ifrån dem. För det är omöjligt och dem gick inte och leta efter dig? vilket är ochså konstigt...för det betyder att dem borde inte ha det jobbet men det mer sannolika är att du hittat på en massa!

Moa Ekholm

9 december 2013 08:26

Ojojoj, va tråkigt för dig att du tror just det om mig. Då känner du antagligen inte mig ett dugg. Jag sprang iväg ifrån bilen, in i skogen. Där dom inte hade en jävla liten chans att följa efter. Jag tänker inte ens förklara för det är sanningen å du kan tro vad du vill. Men måste alla i personalen sköta sitt jobb helt? Gör alla det? Nej. Och om du vet så jävla mycket om Personaler på behandlingshem osv, borde du veta att alla jobbar inte för att dom bryr sig. Utan för pengarna(:

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Moa Ekholm - 18 december 2013 20:42

Heeejsan! På bra humör idag haha. Har fått en ny header och helt ny design, headern är gjort av en tjej som heter Petra, hon är jätte duktig! Vill ni ha en gratis header?   Skriv till henne -  Kik- Pewill00   ...

Av Moa Ekholm - 17 december 2013 20:41


Hej. Jag å Felicia skulle till kupolen idag, så personalen skjutsade oss, och när vi va typ på parkeringen vid donken så ringer min kille och säger att han å en kompis hade blivit misshandlade & polis å shit va vid Ica. Jag fick ju största paniken, a...

Av Moa Ekholm - 14 december 2013 15:26

Hej. Idag har vi en liten myslördag. Vi bakar lite till jul, har lite julmusik å ska ha en liten spa stund sen. Skit mysigt! Jag tvättar oxå, så springer fram å tillbaka mellan köket å tvättstugan haha. Det är verkligen jul stämning i huset! Lä...

Av Moa Ekholm - 11 december 2013 02:25


Hej. Har kämpat som fan, och nu får jag ju äntligen som jag vill, flytta. Men.. Att lämna Felicia, asmir & kim är fan det värsta som skulle kunna hända just nu. Kommer inte klara av det.. Och första MÅNADEN får jag ju inte ens ha kontakt med någon ...

Presentation


Jag är en tjej på 14 år som bloggar om mitt liv, min uppväxt, åsikter å känslor. Hoppas du fortsätter läsa!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards